Fashion Mod - Онлайн магазин за дрехи

За нас


Когато говорим за дрехи, замисляли ли сте се кое е най-важното за вас при техния избор –

„…това те да са удобни, или тяхното качество, а може би цената им?“. С кое от тези три неща бихте могли да направите компромис?

Ние от онлайн магазин Fashion Mod Ви предлагаме: Не правете компромис при избора на дрехи!.Изберете нас и си гарантирате едновременно, качествени и удобни дрехи на страхотни цени.

Fashion Mod е онлайн магазин с богат асортимент от дамски и мъжки дрехи на подбрани марки от европейския и световния пазар. Ще откриете разнообразие от топове, блузи, тениски, рокли, поли, панталони, дънки, клинове, якета, суитшъри, жилетки и всякакъв вид аксесоари.

При нас може да откриете любими модели от марки като GUESS, GAP, CROPP, HOUSE и т.н на конкурентни цени или да заложите на най-новите модели от колекциите на HAILY’S, ZABAIONE и Z-ONE.

HAILY’S, ZABAIONE и Z-ONE са водещи немски брандове, които сега навлизат на сцената на българския пазар. Те предлагат висококачествени спортно-елеганти дамски и мъжки дрехи в над 40 страни и с над 3500 стила годишно в огромен избор от стоки, за тези които обичат модата.

Бъдете различни! Чувствайте се стилни, самоуверени и непринудени, носейки висококачествени дрехи в ежедневието си или за всеки повод. Изберете немското качество в лицето на немските брандове HAILY’S, ZABAIONE и Z-ONE. Изберете нас, хората от Fashion Mod , които можем да ви ги осигурим.

HAILY’S, ZABAIONE и Z-ONE са трите модни линии на един бранд. Ето по какво да ги различим.

HAILY’S е младежката модна линия на бранда, ZABAIONE е за стилната бизнес дама, а Z-ONE е за жени с по-големи размери.

И трите линии са вдъхновени от най-новите световни модни тенденции. Създателите на моделите за тези брандове са пръснати и творят по цял свят: Италия, Франция, Ню Йорк… Страстта към тенденциите и модата е много важна за HAILY’S, ZABAIONE и Z-ONE и това е отразено във всеки един стил от огромния асортимент от дрехи и аксесоари.

Ние от онлайн магазин Fashion Mod Ви провокираме – експериментирайте и преоткривайте себе си и своя моден стил всеки ден! Бъдете различни! Направете ни част от своето ежедневие.