Fashion Mod - Онлайн магазин за дрехи

HAILY'S


Haily’s е марката на модното гуру. Вдъхновена от най-новите модни тенденции, марката представя задължителните артикули за всеки повод. Със своята страст към модата, комбинацията от класически основи с модерни артикули, добра изработка и внимание към детайла Haily’s е за тези, които търсят комфорт и оригиналност всеки ден. Гамата се допълва от модерни аксесоари, които правят всяка дреха свое изявление. С Hailys да си модна звезда никога не е било по-лесно. В нашия онлайн магазин ще откриете широк диапазон от актуални предложения като ежедневни тениски с перфектни кройки, прилепнали дънки, рокли и изобилие от декорации за вашите незабравими моменти. Преоткрийте гуруто в себе си.

Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Поръчай бързо и лесно на телефон
0882 467 000

Доставка от 1 до 3 работни дни
с Еконт или Спийди

Продукти на страница:

Често Задавани Въпроси


Как да направя поръчка?

Има два възможни начина за поръчка при нас – може да се регистрирате или да се обадите за поръчка на нашия телефон.

Регистрирайте своя профил в нашия онлайн магазин и ще можете да пазарувате бързо и удобно, като така ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

В случай на затруднения може да поръчате и на нашия телефон 0882 467 000.

Колко време отнема доставката?

Вашата покупка ще бъде изпратена до вас чрез една от двете куриерски фирми, с които работим – Speedy или Еконт. Времето, предвидено за доставка е в рамките на 1 до 3 работни дни, взависимост от населеното място. Доставката може да се осъществи до адрес или офис на избраната от вас куриерска фирма. Ако покупката ви не е пристигнал в рамките на очакваното време, първо се свържете и консултирайте с избраната от вас куриерската фирма.

С коя куриерска фирма работите?

Онлайн магазин Fashion Mod си сътрудничи с две големи куриерски фирми – Speedy и Еконт. Изборът е изцяло ваш, взависимост от вашите предпочитания.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката се определя автоматично от нашия генератор на сайта, взависимост от вашия избор на куриерска фирма, обема на поръчката и населеното място за доставката.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна.

Връщането на артикул е за сметка на купувача.