Fashion Mod - Онлайн магазин за дрехи

GUESS


Всичко започва през 1981 г. с продажбата на чифт дънки.
И се ражда Guess, американската мечта на четирима братя от южна Франция. Съчетаваща европейски стил и американско новаторство, марката дава нов живот на позабравения по това време деним и предизвиква истински фурор със своите модели. Днес Guess е марка разпознаваема по целия свят със своите младежки, авантюристични и съблазнителни визии, секси рокли, емблематични лога и любима марка на поколения холивудски красавици. Разгледайте в нашия онлайн магазин най-новите предложения и тенденции на марката в дамската и мъжката мода за всеки сезон. Тук ще намерите голямо разнообразие от дамски и мъжки дрехи с гарантирано качество на най-добрите цени.

Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Поръчай бързо и лесно на телефон
0882 467 000

Доставка от 1 до 3 работни дни
с Еконт или Спийди

Продукти на страница:

Често Задавани Въпроси


Как да направя поръчка?

Има два възможни начина за поръчка при нас – може да се регистрирате или да се обадите за поръчка на нашия телефон.

Регистрирайте своя профил в нашия онлайн магазин и ще можете да пазарувате бързо и удобно, като така ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

В случай на затруднения може да поръчате и на нашия телефон 0882 467 000.

Колко време отнема доставката?

Вашата покупка ще бъде изпратена до вас чрез една от двете куриерски фирми, с които работим – Speedy или Еконт. Времето, предвидено за доставка е в рамките на 1 до 3 работни дни, взависимост от населеното място. Доставката може да се осъществи до адрес или офис на избраната от вас куриерска фирма. Ако покупката ви не е пристигнал в рамките на очакваното време, първо се свържете и консултирайте с избраната от вас куриерската фирма.

С коя куриерска фирма работите?

Онлайн магазин Fashion Mod си сътрудничи с две големи куриерски фирми – Speedy и Еконт. Изборът е изцяло ваш, взависимост от вашите предпочитания.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката се определя автоматично от нашия генератор на сайта, взависимост от вашия избор на куриерска фирма, обема на поръчката и населеното място за доставката.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна.

Връщането на артикул е за сметка на купувача.