Fashion Mod - Онлайн магазин за дрехи

CROPP


CROPP е международна марка за облекла основана в Полша през 2004, и от тогава се е превърнала в неразделна част от градската култура и начин на живот. Марката материализира градската субкултура на бунтовниците, които живеят живота си по собствени правила. CROPP е за хората, които използват своята индивидуалност за да създават уникален стил. Колекциите са вдъхновени от поп-арт и хип-хоп културата като графити, улично изкуство, градски спорт и изкуство. Във нашия онлайн магазин ще намерите най-новите предложения на марката за дамска и мъжка мода. С голямото си разнообразие, високо качество и конкурентни цени ние целим да ви помогнем да направите най-добрия избор за вас и вашите близки. Вдъхновете се и разкрийте бунтара в себе си.

Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Поръчай бързо и лесно на телефон
0882 467 000

Доставка от 1 до 3 работни дни
с Еконт или Спийди

Продукти на страница:

Често Задавани Въпроси


Как да направя поръчка?

Има два възможни начина за поръчка при нас – може да се регистрирате или да се обадите за поръчка на нашия телефон.

Регистрирайте своя профил в нашия онлайн магазин и ще можете да пазарувате бързо и удобно, като така ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки.

В случай на затруднения може да поръчате и на нашия телефон 0882 467 000.

Колко време отнема доставката?

Вашата покупка ще бъде изпратена до вас чрез една от двете куриерски фирми, с които работим – Speedy или Еконт. Времето, предвидено за доставка е в рамките на 1 до 3 работни дни, взависимост от населеното място. Доставката може да се осъществи до адрес или офис на избраната от вас куриерска фирма. Ако покупката ви не е пристигнал в рамките на очакваното време, първо се свържете и консултирайте с избраната от вас куриерската фирма.

С коя куриерска фирма работите?

Онлайн магазин Fashion Mod си сътрудничи с две големи куриерски фирми – Speedy и Еконт. Изборът е изцяло ваш, взависимост от вашите предпочитания.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката се определя автоматично от нашия генератор на сайта, взависимост от вашия избор на куриерска фирма, обема на поръчката и населеното място за доставката.

При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна.

Връщането на артикул е за сметка на купувача.